Eyeliner

Eyeliner (Göz Kontörü)

Göz kontörü uygulaması özellikle kozmetik ürünlere karşı alerjisi olanlar, elleri titrediğinden dolayı düzgün makyaj yapamayanlar, kirpiklerinin daha gür görünmesini isteyenler,gözlerinin daha anlamı daha net görünmesini isteyenler. Gözleri düşük yapıya sahip olup bundan rahatsız olanlar yada gözlerinin küçük olmasından şikayetçi olanlar tarafından çok sık tercih edilen uygulamadır.

Kalıcı makyaj uygulaması çeşitleri arasından en kısa sürede yapılanı kalıcı eyeliner uygulamasıdır ve bu uygulama yaklaşık olarak yarım saate yapılır. Özellikle cilt hassasiyeti olan kişilere uygulama başlamadan önce anestezik etkili kremler sürülerek bu bölgelerin uyuşması ve uygulama süresi boyunca kadınların daha konforlu ve daha rahat olması sağlanır. Krem sürüldükten sonra yaklaşık 15-20 dakika beklenir ve daha sonra kalıcı makyaj uygulamasına başlanır, kalıcı göz makyajı uygulamasında en çok dikkat edilmesi gereken nokta göz yapısına uygun bir çizim yapılmasıdır.

Kalıcı makyaj uygulaması sayesinde küçük olan gözler daha büyük gösterilebilir yada bunun tam tersi büyük olan gözlerin daha küçük görünmesi sağlanabilir. Bunun yanı sıra kalıcı makyajı uygulaması sayesinde ayrık olan gözler birbirine daha yakın gösterebileceği gibi bitişi gözlerin birbirinden daha uzak görünmesi sağlanabilir